Mediation

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van bemiddeling waarbij je samen met de andere partij en de mediator zoekt naar een oplossing waarmee je beiden tevreden bent. De mediator is een specialist in het begeleiden van de gesprekken tussen jou en de andere partij. De mediator is onafhankelijk, oordeelt niet en fungeert steeds als bemiddelaar tussen beide partijen.

Luisteren naar elkaar

De mediator helpt beide partijen om écht naar elkaar te luisteren en om uit te spreken wat zij werkelijk willen. Vaak blijven geschillen en conflicten ‘hangen’ in het halen van het gelijk met behulp van argumenten, maar bij mediation komen juist de onderliggende belangen naar boven. Alleen op die manier kan een oplossing bereikt worden die bevredigend is voor beide partijen

Diensten

Mediation bij scheidingen

FLORED Mediations zorgt voor een goede afwikkeling van uw scheiding.

De aanpak van FLORED Mediations creëert rust, overzicht en ruimte om de scheiding met minder zorgen en stress te realiseren voor beide partners. Dit door een volledig ontzorgende aanpak, waarin alles binnen enkele sessies is geregeld. 

Zo kunnen jullie zonder onnodige extra kosten, stress en zorgen naar de toekomst kijken.

Meer informatie

Relatieproblemen

FLORED Mediations helpt jullie om weer met elkaar in verbinding te komen.

Een gezin met huis, banen en kinderen heeft veel moois. Dat gezin heeft ook veel te verliezen als de relatie of het huwelijk spaak loopt. Heb je ruzie gekregen of ben je in elkaar teleurgesteld?

Door mediation helpt FLORED Mediations jullie te zoeken naar de juiste oplossingen voor je relatie. 

Meer informatie

Familieconflicten

FLORED Mediations helpt je bij het herstel van de communicatie binnen je familie, zodat de emotionele rust terugkeert.

Elke familie is uniek, en ook haar problemen. Mediation bij familieconflicten kan gaan over erfeniskwesties, slechte ouder-kindrelaties, omgaan met nieuw ontstane familieverbanden, zoals samengestelde gezinnen en familiebedrijven.


Meer informatie

Voordat jullie een afspraak maken, raad ik aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.