Over FLORED Mediations

Ik ben Nicole Kuijpers en een gepassioneerde mediator met een missie: het faciliteren van constructieve gesprekken en het vinden van duurzame oplossingen voor conflicten. 
Mijn eigen ervaring als gescheiden moeder sinds 2018 en toewijding aan het vak hebben mij gevormd tot een bekwame mediator die gelooft in het krachtige potentieel van mediation.

Mijn Achtergrond

Ik ben afgestudeerd als psycholoog en bedrijfskundige aan de Universiteit van Utrecht en Universiteit van Tilburg. Mijn expertise in conflictoplossing heb ik verder ontwikkeld door middel van ervaring in het bedrijfsleven en gespecialiseerde trainingen en workshops. Mijn certificering als erkend mediator bij MFN onderstreept mijn betrokkenheid bij het leveren van hoogwaardige diensten.

Mijn Filosofie

Ik geloof sterk in de kracht van communicatie en de mogelijkheid om door middel van dialoog tot begrip en oplossingen te komen. Als mediator ben ik een neutrale, onpartijdige derde partij die u helpt om een gemeenschappelijke basis te vinden, zelfs in de meest uitdagende situaties. Mijn aanpak is empathisch, respectvol en gebaseerd op het creƫren van een veilige omgeving voor alle betrokkenen.

Locatie

FLORED Mediations heeft een kantoor en fijne spreekruimte binnen het leerfabriek KVL-complex in Oisterwijk.  En indien gewenst werken we in heel Nederland via flexkantoren. 

Voordat jullie een afspraak maken, raad ik aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.